Pravila o privatnosti

Preambula

Zaštita vaših podataka nam je važna. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti da biste saznali više o tome kako prikupljamo, koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke i koja prava imate kao subjekt podataka. Operateri ovih stranica vrlo ozbiljno shvaćaju zaštitu vaših osobnih podataka. S vašim osobnim podacima postupamo povjerljivo iu skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovom izjavom o zaštiti podataka. Ova izjava o zaštiti podataka odnosi se na upotrebu naše aplikacije.

1. Pojedinosti za kontakt osobe odgovorne za obradu vaših podataka

Odgovorna strana u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu "GDPR") i ostalih nacionalnih zakona o zaštiti podataka je:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Njemačka
Pošta: hello@minimalnotepad.com

2. Opći podaci o obradi podataka putem naše aplikacije

Naša aplikacija uopće ne prikuplja nikakve osobne podatke. Naša se aplikacija instalira lokalno na vaš uređaj putem App Storea. Korištenjem naše aplikacije ne uspostavljate nikakvu internetsku vezu s našim poslužiteljima (nemamo čak ni poslužitelj za naše aplikacije). Ako dobrovoljno i izričito pristanete na prijenos anonimnih izvješća o padu sustava, tim ćemo informacijama moći pristupiti putem alata za programere koje nudi Apple. Izvješća o padovima ne uključuju nikakve osobne podatke.

3. Prikupljanje, pohrana i korištenje osobnih podataka od strane posrednika

Da bismo distribuirali naše aplikacije, koristimo Apple App Store. Korištenjem ove usluge za preuzimanje naše aplikacije na vaš uređaj moguće je da se osobni podaci prenose trećim stranama. Također korištenjem drugih usluga poput sigurnosne kopije podataka i izvješća o padu sustava, moguće je da se osobni podaci prenose trećoj strani. Prije korištenja ovih usluga, pročitajte odgovarajuća pravila o privatnosti.