Adatvédelmi irányelvek

Preambulum

Az adatok védelme fontos számunkra. Kérjük, olvassa el adatvédelmi irányelveinket, hogy többet tudjon meg arról, hogyan gyűjtjük, használjuk, tároljuk és védjük az Ön személyes adatait, és milyen jogai vannak Önnek, mint érintettre. Ezen oldalak üzemeltetői nagyon komolyan veszik az Ön személyes adatainak védelmét. Személyes adatait bizalmasan, a törvényi adatvédelmi előírásoknak és ezen adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően kezeljük. Ez az adatvédelmi nyilatkozat a mi alkalmazásunk használatára vonatkozik.

1. Az adatok feldolgozásáért felelős fél elérhetőségei

Az általános adatvédelmi rendelet (a továbbiakban: "GDPR") és más nemzeti adatvédelmi jogszabályok értelmében felelős fél:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Németország
Mail: hello@minimalnotepad.com

2. Általános információk az alkalmazásunk által végzett adatfeldolgozásról

Alkalmazásunk egyáltalán nem gyűjt személyes adatokat. Az alkalmazásunkat az App Store-on keresztül helyileg telepítettük az eszközére. Az alkalmazásunk használatával nem hoz létre semmiféle internetkapcsolatot a szervereinkkel (még alkalmazásunkhoz sem áll rendelkezésre szerver). Ha önként és kifejezetten beleegyezik a névtelen összeomlási jelentések továbbításába, ezekhez az információkhoz az Apple által biztosított fejlesztői eszközökön keresztül férhetünk hozzá. Az összeomlási jelentések nem tartalmaznak személyes adatokat.

3. Személyes adatok gyűjtése, tárolása és felhasználása közvetítők által

Alkalmazásaink terjesztése érdekében az Apple App Store-t használjuk. Ha ezzel a szolgáltatással letölti alkalmazásunkat az eszközére, lehetséges, hogy a személyes adatokat harmadik feleknek továbbítják. Más szolgáltatások, például az adatmentés és az összeomlási jelentések használatával lehetséges, hogy a személyes adatokat harmadik félnek továbbítják. A szolgáltatások használata előtt olvassa el a vonatkozó adatvédelmi irányelveket.