Fortrolighedspolitik

Indledning

Beskyttelsen af ​​dine data er vigtig for os. Læs vores fortrolighedspolitik for at lære mere om, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer og beskytter dine personlige oplysninger, og hvilke rettigheder du har som registreret. Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af ​​dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne databeskyttelseserklæring. Denne databeskyttelseserklæring gælder for brugen af ​​vores app.

1. Kontaktoplysninger for den part, der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine data

Den part, der er ansvarlig i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (i det følgende benævnt "GDPR") og andre nationale databeskyttelseslove er:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
Mail: hello@minimalnotepad.com

2. Generel information om databehandling i vores app

Vores app indsamler slet ingen personlige data. Vores app installeres lokalt på din enhed via App Store. Ved at bruge vores app opretter du ikke nogen form for internetforbindelse til vores servere (vi har ikke engang en server til vores apps). Hvis du frivilligt og udtrykkeligt accepterer transmission af anonyme nedbrudsrapporter, kan vi få adgang til disse oplysninger via udviklerværktøjerne leveret af Apple. Rapporter om nedbrud indeholder ingen personlige oplysninger.

3. Indsamling, lagring og brug af personlige data fra formidlere

For at distribuere vores apps bruger vi Apple App Store. Ved at bruge denne service til at downloade vores app til din enhed er det muligt, at personlige oplysninger overføres til tredjeparter. Også ved at bruge andre tjenester som sikkerhedskopiering af data og nedbrudsrapporter er det muligt, at personlige data overføres til tredjepart. Før du bruger disse tjenester, skal du læse de tilsvarende fortrolighedspolitikker.