Integritetspolicy

Inledning

Skyddet av dina uppgifter är viktigt för oss. Läs vår integritetspolicy för att lära dig mer om hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar din personliga information och vilka rättigheter du har som registrerad. Operatörerna av dessa sidor tar skyddet av dina personuppgifter mycket seriöst. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med de lagstadgade dataskyddsbestämmelserna och denna dataskyddsdeklaration. Denna dataskyddsdeklaration gäller för användningen av vår app.

1. Kontaktuppgifter för den part som ansvarar för behandlingen av dina uppgifter

Den ansvariga parten i den mening som avses i den allmänna dataskyddsförordningen (nedan kallad "GDPR") och andra nationella dataskyddslagar är:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
E-post: hello@minimalnotepad.com

2. Allmän information om databehandling av vår app

Vår app samlar inte in någon personlig information alls. Vår app installeras lokalt på din enhet via App Store. Genom att använda vår app skapar du ingen internetanslutning till våra servrar (vi har inte ens en server för våra appar). Om du frivilligt och uttryckligen godkänner överföringen av anonyma kraschrapporter kan vi komma åt denna information via utvecklarverktygen från Apple. Kraschrapporter innehåller ingen personlig information.

3. Insamling, lagring och användning av personuppgifter av mellanhänder

För att distribuera våra appar använder vi Apple App Store. Genom att använda den här tjänsten för att ladda ner vår app till din enhet är det möjligt att personlig information överförs till tredje part. Även genom att använda andra tjänster som säkerhetskopiering av data och kraschrapporter är det möjligt att personuppgifter överförs till tredje part. Läs motsvarande sekretesspolicyer innan du använder dessa tjänster.