Personvernregler

Innledning

Beskyttelsen av dataene dine er viktig for oss. Les personvernreglene våre for å lære mer om hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter din personlige informasjon og hvilke rettigheter du har som registrert. Operatørene av disse sidene tar beskyttelsen av dine personlige data veldig alvorlig. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt og i samsvar med lovbestemte databeskyttelsesforskrifter og denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen gjelder for bruk av appen vår.

1. Kontaktinformasjon for parten som er ansvarlig for behandlingen av dataene dine

Den ansvarlige parten i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (heretter kalt "GDPR") og andre nasjonale databeskyttelseslover er:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Tyskland
E-post: hallo@minimalnotepad.com

2. Generell informasjon om databehandling av appen vår

Appen vår samler ikke inn noen personlige data i det hele tatt. Appen vår installeres lokalt på enheten din via App Store. Ved å bruke appen vår oppretter du ikke noen form for internettforbindelse til serverne våre (vi har ikke engang en server for appene våre). Hvis du frivillig og eksplisitt godtar overføring av anonyme krasjrapporter, kan vi få tilgang til denne informasjonen via utviklerverktøyene levert av Apple. Krasjrapporter inneholder ikke personlig informasjon.

3. Innsamling, lagring og bruk av personlige data fra mellommenn

For å distribuere appene våre bruker vi Apple App Store. Ved å bruke denne tjenesten for å laste ned appen vår til enheten din, er det mulig at personlig informasjon blir overført til tredjeparter. Også ved å bruke andre tjenester som sikkerhetskopiering av data og krasjrapporter, er det mulig at personlige data blir overført til tredjepart. Før du bruker disse tjenestene, må du lese de tilhørende personvernreglene.