Politica de Confidențialitate

Preambul

Protecția datelor dvs. este importantă pentru noi. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a afla mai multe despre cum colectăm, folosim, stocăm și protejăm informațiile dvs. personale și ce drepturi aveți ca persoană vizată. Operatorii acestor pagini iau foarte în serios protecția datelor dvs. cu caracter personal. Tratăm datele dumneavoastră cu caracter confidențial și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor și cu această declarație de protecție a datelor. Această declarație de protecție a datelor se aplică utilizării aplicației noastre.

1. Datele de contact ale părții responsabile cu prelucrarea datelor dumneavoastră

Partea responsabilă în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (denumit în continuare „GDPR”) și altor legi naționale privind protecția datelor este:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Germania
E-mail: hello@minimalnotepad.com

2. Informații generale despre prelucrarea datelor de către aplicația noastră

Aplicația noastră nu colectează deloc date personale. Aplicația noastră este instalată local pe dispozitivul dvs. prin App Store. Prin utilizarea aplicației noastre, nu stabiliți niciun fel de conexiune la internet la serverele noastre (nici măcar nu avem un server pentru aplicațiile noastre). Dacă sunteți de acord în mod voluntar și explicit cu transmiterea rapoartelor de avarie anonime, putem accesa aceste informații prin intermediul instrumentelor de dezvoltare furnizate de Apple. Rapoartele de blocare nu includ informații personale.

3. Colectarea, stocarea și utilizarea datelor personale de către intermediari

Pentru a distribui aplicațiile noastre, folosim Apple App Store. Prin utilizarea acestui serviciu pentru a descărca aplicația noastră pe dispozitivul dvs., este posibil ca informațiile personale să fie transmise unor terțe părți. De asemenea, prin utilizarea altor servicii, cum ar fi backup-ul datelor și rapoarte de blocare, este posibil ca datele personale să fie transmise către terți. Înainte de a utiliza aceste servicii, vă rugăm să citiți politicile de confidențialitate corespunzătoare.