Tietosuojakäytäntö

Johdanto

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoja siitä, miten keräämme, käytämme, tallennamme ja suojaamme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on rekisteröityä. Näiden sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojasääntöjen ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Tämä tietosuojailmoitus koskee sovelluksemme käyttöä.

1. Tietojesi käsittelystä vastaavan osapuolen yhteystiedot

Yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä "GDPR") ja muiden kansallisten tietosuojalakien mukainen vastuuhenkilö on:

Christian Merk
Verdistr. 31, 89518 Heidenheim, Saksa
Posti: hello@minimalnotepad.com

2. Yleistä tietoa sovelluksemme tietojenkäsittelystä

Sovelluksemme ei kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja ollenkaan. Sovelluksemme on asennettu paikallisesti laitteellesi App Storen kautta. Käyttämällä sovellustamme et muodosta minkäänlaista Internet-yhteyttä palvelimillemme (meillä ei ole edes palvelinta sovelluksillemme). Jos suostut vapaaehtoisesti ja nimenomaisesti anonyymien kaatumisraporttien lähettämiseen, voimme käyttää näitä tietoja Applen toimittamilla kehittäjätyökaluilla. Kaatumisraportit eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

3. Välittäjien suorittama henkilötietojen kerääminen, tallentaminen ja käyttö

Sovelluksiemme jakamiseksi käytämme Apple App Storea. Käyttämällä tätä palvelua sovelluksemme lataamiseen laitteellesi on mahdollista, että henkilökohtaiset tiedot lähetetään kolmansille osapuolille. Myös muiden palvelujen, kuten tietojen varmuuskopioinnin ja kaatumisraporttien, avulla on mahdollista, että henkilötiedot välitetään kolmannelle osapuolelle. Ennen kuin käytät näitä palveluita, lue vastaavat tietosuojakäytännöt.